Klanten aan het woord
  Links
Onze Klanten aan het woord - Reacties


DANA van d’Engelsehutte ° 09 12 2004 Bono x Zita


Hallo Suzy,
Hoe gaat het? Met ons gaat het prima hier in het verre Dubai. Toen we hier arriveerden in Juli was het hier keiheet. Nu valt het al een beetje mee.
Het is spannend geweest den dag dat we vertrokken. Ik moest toch eerst Dara afzetten aan de luchthaven. Wel daar maakten ze een probleem met de kooi van Dana, die was niet groot genoeg. Ze kon niet mee. Ikke maar wenen enzo. Ze hadden gelukkig daar nog een grotere kooi liggen zodat we konden ruilen. Gelukkig maar, anders zat ze nu niet in Dubai bij ons. Ik denk dat de vlucht een nare ervaring is geweest voor haar, want ze volgde mij de eerste weken overal. Ik kon geen stap verzetten of ze stond naast mij. Ze deed echt niet normaal. Nu is het al iets beter. Ze volgt mij nog wel overal maar niet meer zo extreem als in het begin. Waar ze het ook moeilijk mee heeft is de bruine mannen hier. Ze moeten niet te dicht in de buurt komen wanneer ik met haar wandel. Dat geeft mij wel een veilig gevoel. In ons huis is ze ook heel waakzaam, het is heel raar als het bruine mensen zijn dan is ze kwaad, zijn het blanke dan is ze ook op haar hoede maar het is anders. In Ten Aard kon ik me niet voorstellen dat ze zo waakzaam was. Ik ben echt wel blij dat we ze meegenomen hebben.
Groetjes
Sabrine (Dubai)


DIXXI van d’Engelsehutte Bono x Ufo ° 23 05 2004 op 1 jarige leeftijd


Dag Suzie,
Jullie hebben al een tijdje niks gehoord van Dixxi of van mij ... Sorry.
Met Dixxi is alles prima. Ze krijgt altijd bewonderende blikken, zowel voor haar uiterlijke als voor haar innerlijke schoonheid ! Een prachtdier !
Chris (Emblem - België)


Gemma van d’Engelsehutte ° 21 08 07 Bono x Bicah


Dag Suzie en Patrick,
Zoals beloofd enkele foto's van Gemma, bij jullie geboren op 21/08/07.Gemma doet het zeer goed. Ze weegt ongeveer 32 kg en is bijzonder sterk en energiek. Ze houdt van/krijgt een zeer gevarieerde voeding (eet deels "met de pot mee") en lust eigenlijk alles (ze is verzot op fruit!). Haar karakter zouden we als volgt willen beschrijven: erg slim/sluw, zeer koppig (...), heel goed waaks, leergierig en enorm gehecht aan haar familie.Ze heeft sterke leiding nodig want het liefst doet ze gewoon haar zin. Gemma kan vrij rondlopen in een zeer grote tuin en vindt dit fantastisch; haar vele graafwerken zijn wel iets minder...Wandelen vindt ze het leukst en in de wagen zitten vreselijk.
Gemma gaat niet naar de hondenschool, maar krijgt veel aandacht, leiding en uitdagingen. We zijn zeer tevreden met Gemma en we vermoeden zij ook met ons. Een deel hebben we zelf aan deze band gewerkt, maar een niet te onderschatten factor is genetica en dat hebben jullie een beetje in de hand.
Jullie hebben ons overtuigd van jullie vakkennis: d'Engelsehutte levert stabiele en gezonde rasbouviers! Wij hopen dat Gemma lang mag blijven leven, maar de dag dat we aan een nieuwe bouvier toe zijn komen we zeker bij jullie terug!!
Groetjes
Familie De Cooman (Sint-Lievens-Houtem - België)


ANGELIEK van d’Engelsehutte ° 06 11 01 Yndi X Xzarka


Hallo fam. Engelen
Hierbij stuur ik jullie fotos van Angeliek
Ze is al aardig gegroeid en weegt nu 18 kilo, en is erg levendig
Heel veel groeten
Fam. H.P. Storm (Rotterdam - Nederland)


QUESTOR van d’Engelsehutte °02 11 1992 Jacko x Phreya


Vandaag is op 14 jaar, zeven maanden en 6 dagen, Roy (Questor van d'Engelsehutte) ingeslapen (geboren op 2/11/92).
Wij speelden al wedstrijden toen de debutanten nog niet waren uitgevonden en toen de onderbreking nog op 7 m liggen of 0 punten was. In '95 namen we deel aan de beker van Belgie, met een 18de plaats en verkozen tot mooiste hond van de wedstrijd. In programma 2 was zijn beste resultaat 147/150. In 2000 ging hij op 8 jarige leeftijd op pensioen (152 wedstrijden), om prompt terug naar de A-klas te degraderen met onze (toen 12-jarige) Sara. Hij heeft haar naar het brevet (onofficieël) geloodst, om toen weer op pensioen te mogen. Daarna werd hij "jog-hond" en legden we samen wekelijks toch een 50 km af.De laatste jaren was hij boerderij-hond, waar hij nog ten volle van genoot ook al was hij doof geworden.Een hond met een heel fijn karakter, trouw aan zijn baas boven alles, stabiel en zelfzeker. Hij is in z'n hele leven bijna geen dag ziek geweest, tot op z'n voorlaatste dag kon hij rondwandelen en genieten.
Kortom : Roy heeft er alles uitgehaald wat er te halen viel !!! En het was hem van harte gegund !!!
An Vanhoof (Kennel Echtenhof - Geel - België)


XCOEBIDOE van d’Engelsehutte ° 26 04 1998 Enditisie x Axelle


Vrijdag hebben we op de leeftijd van 10.5 jaar Xcoebidoe van d'Engelsehutte laten inslapen. Xcoebi was Swa z'n eerst bouvier en de vader en/of grootvader van bijna alle "Echtenhofkes".
Een hond met een fantastisch karakter, enorm temperament en buit-drift. Zelfs op 3 poten moest zijn zoon Django nog afgeven als ze samen aan hun geliefde band trokken.
Op pensioen nadat hij last van z'n rug begon te krijgen, dit werdt met de jaren langzaam aan erger. De laatste weken kon hij zich soms niet meer rechthouden en daarom hebben we deze beslissing genomen. Tot z'n laatste dag is hij hier de baas geweest, we zullen hem heel erg missen.
Swa en An (Kennel Echtenhof - Geel - België)


FERRO van d’Engelsehutte °10 10 2006 Bono x Chinook


Hoi Suzy & Patrick,
de Ferro wordt vandaag 6 maanden en dat is een goede gelegenheid om wat verslag uit te brengen. Wees gerust, we sturen eerstdaags een fotootje, maar we hebben hier al 14 dagen te maken met belgisch weer, terwijl het spaanse weer bij jullie zit. De Ferro dus: wij meten zo'n 58 cm schofthoogte en 21 kg. Hij is goed van innemen én van uitscheiden; daar kan je bijna je klok op gelijk zetten. Het is tot zover een gemakkelijk beestje, met alles content, 's avonds de bench in , slapen, 's morgens tevreden weer op, een piske en een kakske binnen de kortste keren, wat eten en klaar voor de nieuwe dag. Hij rijdt even graag mee in de auto als onze andere bouvier en dús mag hij ook veel mee. Bij de vele Engelsen, Duitsers en Nederlanders, die hier wonen, heeft hij altijd véél succes. (De Duitsers moeten natuurlijk eerst vragen of het een Riesenschnauzer is) Ook de Spanjaarden vinden het een leuke hond en zijn niet weinig trots als zijzelf of hun kinderen hem durven te aaien.
Muchos saludos
Dolf, Ria, Jag en Ferro (Allicante - Spanje)


GOSHA van d’Engelsehutte ° 22 08 2007 Bono x Chinook


Hallo,
Hier zijn we nog even met wat info over Gosha, onze boef. En dat laatste mag je letterlijk nemen!!
Alles wat ze tegenkomt of te pakken krijgt is leuk en interessant en moet onderzocht worden.
Op de foto zie je haar met haar laatste nieuwe "speeltje". Ze maakt het heel goed, is lief, waakt goed, luister heel goed en ze gaat heel graag wandelen. kortom, ze is op korte tijd de lieveling geworden van het hele gezin.
Nog een vraagje, wanneer moet ze getrimd worden, is daar een bepaalde periode voor? Of kunnen we dat aan iets zien? Op dit moment, als we ze kammen, komen er nog geen volle plukken uit haar vacht, enkel los haar.
Al bedankt op voorhand,
Mvg Erwin en Christine (Haaltert - België)


GNORA van d’Engelsehutte ° 11 12 2007 Bono x Bindi


Geachte,
Uit het nest van 12 december 2007 hebben wij (G)Nora aangeschaft bij U. Zoals u toen al opmerkte, een zeer intelligente hond, dominant maar voorzichtig.
Tussen onze oude bouvier (nu 13,5) en Nora is het uiteindelijk allemaal goed gekomen, ik denk dat we er goed aan hebben gedaan om op haar oude dag wat leven in de brouwerij te brengen, het houdt het oudje ook jong.
De hond is verder goed gezond, een dichte, maar een beetje zachte, vacht, waar nu op de kont wat witte haren doorkomen. Heel klein wit blesje op haar borst. Aan de oren hebben wij niets gedaan, ik denk dat jullie zouden zeggen "er zit een knik teveel in" maar het ziet er erg natuurlijk uit. Tanden zijn goed en wonderlijk wit! Sterke nek, goed gespierd. Pas in november voor het eerst loops geworden wat makkelijk verliep. Ze is erg handig in het lopen op loopplanken en het keren op smalle stukjes (we hebben een boot).
Kortom, we zijn tot nu toe erg tevreden!
Groeten uit Amsterdam
Arnold (Nederland)


FIA van d’Engelsehutte ° 10 10 2006 Bono x Chinook

Hallo,
Fia en ik zijn dikke vrienden aan 't worden! Ze heeft nu blijkbaar vertrouwen gekregen in mij en is ontzettend lief.
Nu is ze zo goed als zindelijk maar dat heeft me wel een (erg lelijke...) tapijt gekost en daarvoor ben ik haar dankbaar! In de auto gedraagt ze zich als een engel, al op onze eerste reis naar huis, maar ook 2 dagen toen ik het opnieuw probeerde en ze 10 minuutjes alleen heb gelaten.
Binnen enkele weken, als ze helemaal op haar gemak is, ga ik ze eens aan Rex Keeman laten zien!
Met vriendelijke groeten,
Lena (Waterloo - België)


GUST van d’Engelsehutte ° 21 08 2007 Bono x Bicah


Hallo familie Engelen,
Gust heeft gisteren zijn verjaardag 'gevierd': 4 maand. Deze week bij de diererarts langsgeweest voor een tweede herhalingsspuit en op de weegschaal: 19,3 kg. Vooraan zijn er al een paar melktanden verdwenen en hebben plaatsgemaakt voor een paar grotere exemplaren. Zoals jullie kunnen zien zijn de plakkers van zijn oren verdwenen. Het zijn ondertussen al echte 'flappen' geworden.
Op school gaat alles heel goed en mag hij bijna overgaan naar de grote puppies. De aanpak op de hondenschool is echt hondvriendelijk. Een aanrader! Thuis begint Gust zich, bij vreemde personen, echt te manifesteren: blaffen en luid grommen. Groetjes en tot binnenkort,
Familie Walraed (Welle (Denderleeuw) - België)


IKITA van d’Engelsehutte °05 02 2009 Bono x Bicah

Hoi,
Alvast een eerste foto van Kit, en eentje van die loebas waarmee ze moet leren leven.
Allee, 't is wederzijds. Dieën dinosaurus kent zijn eigen kracht niet en de eerste kennismaking was een beetje te onstuimig.Pandoer liep haar steeds weer ondersteboven. We houden ze veiligheidshalve nog een beetje apart totdat Kit wat groter is en een beetje weerbaarder. Niet dat hij agressief is of zo maar een beetje te enthousiast en te geweldig voor dat toch nog kleine beestje. Vandaag nog lag hij aan de ketting buiten en Kit dolde door de tuin met alles wat ze kon vinden. Ze ging steeds dichter naar hem toe en begon hem zowaar uit te dagen. Buiten wat gekreun en soms wat geblaf van Pandoer liet hij het wel gebeuren, zij het met een bedenkelijke blik.
Voorlopig bekijken we het nog even en laten we hen rustig aan mekaar wennen. Niet dat die kleine het zich erg aantrekt. Het is een heerlijk hondje, zeer speels en nieuwsgierig en van niks bang. Ze maakt ook een zeer gezonde indruk.
We zijn zeer blij met onze aankoop en weten zeker dat we nog veel plezier gaan beleven aan dit beestje.
Groetjes,
Dennis en Simonne (Ramsel - België)


BREBEL van d’Engelsehutte ° 20 11 2002 Enditisie x Ulica


Hi Patrick,
Ik heb vandaag op de club van mijn broer het boefje gezien welk je geleverd hebt aan de vrienden van mijn dochter, het is nu bijna 8 maand, je weet wel de mensen van het benzine station.
Ik moet je feliciteren het is een pracht hond met een karakter waar velen zullen van watertanden. Doe zo voort en proficiat.
Alfons Verheyen (Keurmeester - St. Job - België)


RATTLESNAKE van d’Engelsehutte ° 03 10 1993 Quint de la Ghoudier x Qasha

Beste Patrick,
In 1994 heb ik bij jullie een bouvier gekocht: Ratlesnake van d'Engelsehutte (roepnaam Rabble, geboren op 3 oktober 1993). Helaas hebben we Rabble 29 april jl. moeten laten inslapen.
De reden waarom ik je mail is dat wij aan Rabble een fantastische hond hebben gehad. Jullie waren toen nog niet zo lang bezig en wilden de honden op een goed karakter fokken. En Rabble had een goed karakter. Hij was heel lief voor kinderen en ook voor onze andere huisdieren (katten, konijnen). Bij volwassenen, die hij niet kende, keek hij altijd even "de kat uit de boom" en na een kleine snuffelbeurt was het altijd goed. Kinderen en volwassenen die bang voor een hond waren, zijn door hem over zijn angst heengekomen.
Verder was het best een gevoelshond: hij kwam je troosten, kwam bij je als hij niet genoeg aandacht kreeg en miste ons wanneer we op vakantie waren. In huis luisterde hij perfekt, buiten was een ander verhaal. Hij vond andere honden leuk en was daarop heel erg geconcentreerd, hij hoorde je gewoon niet meer maar zag alleen de hond. Ik kon aan hem zien als een andere hond dominant was. Rabble zette nooit de eerste stap, maar zijn houding werd anders en bleef op een bepaalde manier staan. Hij was wel waaks, maar blafte eigenlijk niet veel, maar hield het goed in de gaten.
Ik wil jullie bedanken dat jullie Rabble een goede basis (karakter) hebben meegegeven en ik daarmee verder kon, ook door hem in zijn waarde te laten, maar toch consequent te blijven en dingen aanleren. Het was een wereldhond en we missen hem erg.
Met vriendelijke groet,
Jolanda Hoving (Utrecht - Nederland)


ESJA van d’Engelsehutte ° 17 06 2005 Bono x Chinook


Geachte heer Patrick en Suzie,
Even een verslag over de pup. De reis is goed gegaan, ze had het alleen erg warm. Bij de Lucht hebben even pauze gehouden. Ze heeft wat water gedronken, maar lopen wilde ze niet. Ik had haar op schoot en Kees is wat te eten gaan halen, ze zat bij Kees op schoot en ik gaf haar een likje slagroom, nou, dat vond ze wel erg lekker. Haar maag en darmen hebben we niet meer gehoord, ik denk dat het ook de spanning was. Terug naar de auto ben ik voorin gaan zitten, Kees zette haar op mijn schoot en ineens herkende ze me, ik werd helemaal schoongelikt, dus weer de bril schoonmaken. hihi Hoe is mogelijk hoe een hond je zo gauw vertrouwd! Ze heeft 2 keer netjes in het gras geplast.
Eenmaal thuis ging ze de omgeving verkennen. De tuin in, ik riep haar steeds en ze luisterde echt. Ze vond het prachtig, ze wilde niet meer naar binnen. Ze liep met een noodgang zo de vijver in! Ze is niet koppie onder geweest, maar ze was erg geschrokken. Kees had haar met een paar sec. in haar nekvel weer op het droge. Hij had haar beter zo kunnen pakken, nooit in haar nekvel, ik weet dat het een straf voor haar is. Maar in paniek!!?? We hebben haar afgedroogd, ze ging achter de bank zitten en weigerde te komen. Het heeft een hele tijd geduurd voor ze ons weer vertrouwde. Ze had een bakje eten met wat vlees, het vlees heeft ze eruit gegeten. Met de hand hebben we haar nog wat brokjes gevoerd. We hebben de mand in de Bench gezet, ze ging zowaar slapen. We deden heel voorzichtig steeds een beetje het deurtje dicht. Ze bleef rustig, we zijn ook naar bed gegaan. Ik heb wel een paar keer in de nacht haar tot rust moeten roepen. Om 6.00 heeft Kees haar uitgelaten, ze had wel op de kranten in de Bench geplast. Kees is weer naar bed gegaan, onze zoon kwam om 8.00 beneden, ze was eerst terughoudend, hij is bij haar Bench gaan zitten om zijn ontbijt te eten. Zo won hij haar vertrouwen. Hij vond het een heel mooi hondje en dat is ze ook! Ik vond het al heel knap hoe ze de nacht is door gekomen. Ze mistte gisteren echt haar zusjes en broertjes, ze was ze buiten aan het zoeken. Het ging vandaag al een stuk beter, ze heeft veel buiten gelegen, ook toen we weggingen bleef ze slapen. We hebben de vijver afgezet met gaas, ze kijkt nu wel uit waar ze loopt. Je kan haar gewoon roepen, dan komt ze huppelend aanrennen. Buiten de poort vind ze het prachtig, het is een film waard! Ze speelt met de tennisbal en buiten vond ze een leeg pakje drinken, daar rent ze steeds mee weg. Ze blijft wel bij je, aan de lijn vindt ze het niet leuk. Het is echt een hele bijdehante, ondeugende, lieve pup. Ze leert heel gauw, zo heeft ze haar behoefte netjes buiten gedaan. Ze laat het duidelijk merken als ze hoge nood heeft. Ze ligt heerlijk bij de baas zijn voeten. Het is gewoon een moordhond, we willen hem voor geen goud meer kwijt. We hebben de mand in de Bench gezet, dat vond ze heerlijk. We hebben een Kong bal, ze moet er niets van hebben. Ze zit je soms gewoon uit te dagen. We gaan de avond weer in, ik wilde jullie dit even laten weten. Wij genieten ervan. Nu nog de nacht door zien te komen. Dat zal wel lukken, ik ben blij dat Suzie heeft gezegd dat we haar gewoon in de Bench moeten doen met het deurtje dicht. We laten de hond niet de baas worden!! Soms erg moeilijk als ze ligt te janken, maar we moeten er door heen.
Bedankt voor de fantastische pup Esja. We noemen haar Lara.
Vriendelijke groeten
Kees en Tineke. (Oostzaan - Nederland)


TUUR van d’Engeslehutte ° 30 05 1995 River Obelisque Rovika x Qualité

Beste Suzy en Patrick,
Wij hebben bij jullie 13 jaar geleden een pracht van een pup gekocht. Op die 13 jaar nooit ziek geweest,alleen maar naar de veearts moeten gaan voor zijn jaarlijkse spuitjes.
Jullie herinneren hem nog wel toen hij als pup gevochten had met één van zijn broers en toen we hem kwamen halen had hij 1 haakje in zijn hoofd. Het was in de tijd dat jullie die fantastisch oude bouvier Bas hadden..
Maar helaas hebben we onze tosca vandaag met pijn in ons hart moeten laten inslapen. Hij is het laatste half jaar in een sukkel straatje beland. Wij wilden jullie dit toch even laten weten langs deze weg,omdat jullie ons toen zeer goede informatie hebben gegeven en een echte vader en moeder zijn voor jullie pups.
Wij zijn de familie uit Houthalen,maar toen we onze Tosca kochten bij jullie woonden we in Heusden-Zolder. Samen wensen we jullie nog veel kweekplezier met mooie pups en wie weet komen we nog wel eens langs bij jullie.
Groeten van Kurt en Greta (Houthalen - België)


GELLA van d’Engelsehutte ° 11 12 2007 Bono x Bindi


Hallo Suzie,
Even ter info, ons Gella heeft vorige zondag haar eerst clubkampioenschap gespeeld bij hondenschool de losse lijn. Het resultaat is om fier op te zijn hoor! ze is uitmuntend geslaagd en als tweede geeindigd in de A klas met 94 op 100!!!
De nummer één van de groep was een border collie van dik één jaar ouder waar wij absoluut niet tegenop konden, klein beetje spijtig natuurlijk anders was die trofee onze richting uitgekomen…volgende keer beter.
Met vriendelijke groeten
Kris (Denderhoutem - België)


GIO van d’Engelsehutte ° 21 08 2007 Bono x Bicah


Hallo Patrick en Suzy,
we zijn ZEER onder de indruk van jullie kennel : we waren een pup aan het zoeken voor onze oom uit Reusel, en het is de perfecte keuze gebleken !!! Gio is na drie dagen volledig ingeburgerd. Hij gaat zelfs al aan de deur zitten als hij den hof wil bemesten hahaha :) Hij heeft zich boven de jack russell gezet qua rangorde en heeft dat heel netjes gedaan. Elk zijn mand, elk zijn eet- en drinkbak.
Nog es bedankt voor de goeie raad en zorgen voor de puppies he,
Bart en Monique (Reusel - Nederland)


IDEFIX van d’Engelsehutte ° 15 04 2009 Bono x Chinook


Beste,
In bijlage enkele foto’s van Idefix (uit de nest van 15/04/09). Hij stelt het prima, gaat naar de hondeschool en leert en bijzonder snel. Hij is in prima gezondheid! Felicitaties van onze dierenarts voor de prachtige pup!
Met vriendelijke groet,
Jelle Dierckx (Kalmthout - België)


EAGLE van d’Engelsehutte ° 13 11 2005 Bono x Zita


Hallo Suzie,
Hierbij wil ik even laten weten dat alles goed met mij gaat en het goed naar mijn zin heb bij mijn nieuwe baasje en vrouwtje. Ik groei goed en ben al aardig zindelijk. De 1e twee nachten heb ik mijn nieuwe baasje en vrouwtje wakker gemaakt omdat ik nodig moest, maar daarna vond ik het ook wel vermoeiend en houd ik het op tot rond 7 uur. Overdag gaat het ook steeds beter. Allen als mijn baasjes weg zijn doe ik het nog wel eens in mijn bans. Ik begin al aardig maatjes te worden met mijn "kleine, grote broer". Wanneer ik vervelend ben krijg ik een knauw, maar hij wil ook wel met mij spelen. Ik ben af en toe lekker ontdeugend en pak dan alles wat er in de buurt is, een schoen, een snoertje of een been. Dan worden mijn nieuwe baasjes boos. Maar soms is het zo leuk om ontdeugend te zijn, want dan leer ik ook mijn grenzen kennen. Er zijn wat foto's van mijn kleine, grote, of is het grote, kleine broer en mij bijgevoegd, zodat je het ook met eigen ogen kan zien. Ik zal af en toe nog wel van mij laten horen.
Groetjes van Eagle en baasje Fred en vrouwtje Joke (Lelystad - Nederland)


GMAZZEL van d’Engelsehutte ° 21 08 2007 Bono x Bicah


Goedemorgen,
Hierbij een berichtje van onze pup G-Mazzel. Haar roepnaam is Mazzel en ze doet het bijzonder goed. Zondag was natuurlijk een dag van ontdekken, veel indrukken opdoen en slapen.
Mazzel is speels met zowel haar speelgoed, ons, andere kinderen en andere dieren zoals bv ons konijn en de Heidewachtel van mijn schoonzus. Vanaf 3e dag loopt ze al goed mee aan de riem en dagelijks zie je gewenningen aan verkeer, geluiden, alleen zijn in buitenhok, de nacht alleen zijn en het zindelijk worden. We zijn er allemaal erg blij mee en hopen en nog veel plezier aan te beleven.
Met vriendelijke groet,
Annemijn, Rosemarieke, Marc en Carla (Ulvenhout - Nederland)


EDROGAN van d’Engelsehutte ° 17 06 2005 Bono x Chinook


hallo,
Hier enkele foto`s van e.drogan geboren 17-06-2005 hij is dus nu 14 maanden.
Een lekkere ontdeugende hond maar wel heel lief en zoals je ziet een supper grote hond hij heeft al een aantal trainingen gehad zoals gehoorzaamheidcursus en nu zijn we bezig met behendigheidscursus. volgens ons lijkt hij wel op z`n vader of niet.
hoe is het met z`n andere broertjes en zusjes?
groetjes de fam. c jansen uit heeg (friesland - holland)


FRAUKE van d’Engelsehutte ° 25 09 2006 Bono x Bindi


Hallo,
Bij deze een paar foto's van ons Frauke.
Zoals je kan zien is ze al flink gegroeid en weegt ze al 8 kg. Ze is ook zeer actief en een echt duiveltje , en vooral zeer lief en aanhankelijk. Dat was het zowat , volgende maand stuur ik nog wat foto's.
Tot ziens Lutgart en Jan (Ternat - België)


IEGOR van d’Engelsehutte ° 15 04 2009 Bono x Chinook

Hellow,
bij deze een mailtje om u te vertellen dat het met Iegor heel goed gaat. Wij hebben hem sinds eergisteren drie weken en hij gaat nu al mee werken met me (ik werk met moeilijke jongeren en hij blijft hier net als ik tot morgenmiddag). Net zoals ik zijn de jongeren er gek op. Thuis loopt het ook heel goed, misschien zelfs een beetje té.
Er was al een hondje, Zita. Dat is een engelse cocker. Iegor doet nu al een serieuze gooi om dominant te zijn en laat zich door haar gegrom niet intimideren. Enkel bij serieuze waarschuwingen gaat Iegor een stap opzij om 2 seconden later door te doen waarmee hij bezig was. De eerste drie lessen van de hondenschool zijn ook al achter de rug en ook daar doet hij het heel goed. Hij is heel nieuwsgierig naar andere honden en doet zijn uiterste best om met iedereen te mogen spelen... Zelfs de lokale dobermann moest er al aan geloven.
Verder kunnen we u alleen maar bedanken voor de prachtige hond die u ons verkocht heeft. Enig minpuntje: hij heeft een panische angst voor trappen :-)
Groeten Wouter en Lisa (Houthulst - België)


INDI van d’Engelsehutte ° 15 04 2009 Bono x Chinook


Beste Suzie en Patrick,
We willen jullie even laten weten dat het heel goed gaat met Indi. Ze is ontzettend lief en braaf en al best wel gewend aan haar nieuwe omgeving. Ze weet haar plekje en buiten gaat het ook goed.
Haar eten laat ze zich goed smaken en ze is heel vrolijk en speels. De kinderen vinden haar geweldig en vertellen vol trots over hun nieuwe hond. Afgelopen nacht heeft ze niks meer laten horen, dus volgens mij gaat dat ook wel goed. We houden jullie op de hoogte van Indi en we zijn heel erg gelukkig met haar.
De hartelijke groeten uit Den Haag van de familie van der Kwartel
Hans Maggie Tim en Daan en natuurlijk Indi !!!


ENZO van d’Engelsehutte ° 17 09 2005 Bono x Bindi

Hallo Susie en Patrick,
Wij hebben jl. 12 november bij jullie een pupje gehaald. Op het stamboom is zijn naam Enzo, echter wij noemen hem Oskar! Het is een heerlijk beestje en lekker vrij. Geen moment onwennig geweest en laat alles lekker over zich heenkomen. Wij wilden dit jullie graag laten weten. Ga zo door met deze manier van fokken.
Mvg Paul en Ingrid (Almere - Nederland)


FIDEL van d’Engelsehutte ° 10 10 2006 Bono x Chinook

1) Beste mevr.en mr. zoals ik julie in het verleden reeds op de hoogte gebracht heb via onze veearts,bleek dat fidel cryptogry(wellicht niet juist gespeld) heeft. Wel de operatie is nu voorbije Zaterdag gebeurd ,wat jammer genoeg een echte tegenvaller was,want wat bleek de teelbal zat niet in de lies maar diep in de buikholte wat een tweede operatie vroeg. Zaterdagavond begon hij dan terug hevig te bloeden zoadat we in spoed terug moesten,maar nu is alles al een stuk beter en zal hij hopelijk terug vlug genezen zijn. Hij krijgt van ons alle en nog veel meer zorg dat hij nodig heeft want wij zien onze schat heel graag,dit is toch wel al de liefste bouvier die wij gehad hebben.
Mijn vraag is nu of jullie zoals toen telefonisch afgesproken de vergoeding van de operatie willen betalen ,ik heb een briefje van de dokter dat ik eventueel kan doorfaxen met het bedrag .Zou u aub eens iets willen laten horen indien mogelijk.
groetjes van ons en een zwakke poot van fidel
met vriendelijke groeten fam Persyn (Boekhoute - België)
2) Dag mevr. alvast bedankt op voorhand fidel is nu al wat beter maar is een beetje fout gegaan want hij had zijn nietten uit zijn wonde gebeten en alles begon te zweren maar nu heeft onze schat terug zijn normale doen terug en ondertussen nog wat meer verwend zal eens een foto doormailen .
p.s.wat een geluk dat nog zulke eerlijke mensen als jullie bestaan proficiat daarvoor
groeten en stevige poot van fidel
fam Persyn (Boekhoute - België)


ICOOPER van d’Engelsehutte ° 16 02 2009 Bono x Bindi


Hallo!
Ik was al een tijdje van plan jullie een mailtje te sturen maar het was er nog steeds niet van gekomen. Bij deze ...
Maandagavond 4 mei van dit jaar waren wij het koppel uit West-Vlaanderen dat naar een nest pups van een aantal weken kwam kijken maar diezelfde avond huiswaarts keerden met een pluizenbol van 11 weken. We hadden geen mand, geen halsband, geen geld mee (nog even weg en weer gereden naar de bank op de markt van Geel) ....
Je vrouw was zo slim geweest ons eerst een tiental minuten met hem kennis te laten maken alvorens naar het andere nestje te gaan kijken want wij waren alletwee op slag verliefd op die kleine held die ons zo enthousiast besprong! En wat zijn wij daar nog steeds blij voor... Cooper (we hadden hem beter 'Jan Zonder Vrees' genoemd) is een bouvierpup zoals je hem wil: enthousiast, alert, nieuwsgierig, aanhankelijk maar ook wat koppig en uitermate onbevreesd .. wat hem net dat ietsje interessanter maakt dan een andere hond.
En mooi, hij is zooooooooooooooooooooooo mooi ... en we zijn heus niet de enigen die dat vinden ;-)Niet "eigen kind, schoon kind" want echt iedereen is op slag verliefd, net als wij die eerste avond.Ondertussen bijna een half jaar oud en net begonnen in de puberklas .... betekent hij handenvol werk en handenvol plezier!
Een mailtje om jullie toch via deze weg nog eens te bedanken voor dat zonnetje in ons leven, een eigen karaktertje waar pit in zit, een prachthond!
Met vriendelijke groeten,
Merel en Koen (Tielt - België)


NORA van d’Engelsehutte


Hallo Patrick & Suzie,
Met (g)Nora gaat het prima hier in Amsterdam, een klein beetje dominant, vreselijk slim en kan net een beetje zwemmen, maar dan moeten we zelf wel het water ingaan. Hier in de buurt is ze populair bij de reu-en, loopt goed naast de fiets en is een makkelijke, gezonde en wat luie hond. Hier zit ze in haar karretje, de baas trapt de fiets en de hond zit in het karretje, rare jongens die hollanders!
met vriendelijke groet,
Arnold Arnoldussen (Amsterdam - Nederland)


INDI van d’Engelsehutte


Beste Suzie en Patrick,
Wij zijn nog steeds helemaal gek op onze Indi, ze is echt een schat en een echte knuffel. Alles gaat heel goed met haar, ze is een vrolijke en lieve Bouvier. Als jullie de stamboom hebben van Indi, komen we graag weer langs bij jullie in Geel.
Lijkt me leuk om te zien hoe Indi dat allemaal vindt. Ik stuur jullie hierbij nog wat foto´s van haar. De allerbeste groeten en tot ziens,
Maggie van der Kwartel (Den Haag - Nederland)Design by Het Fotohuis | Privacy